У Львові забудовник повернув ділянку на вул. Варшавській-Сосновій через суд

2411 0
Львівський апеляційний господарський суд задовольнив апеляцію забудовника ЖК на вул. Варшавській-Сосновій, чим скасував попереднє рішення суду першої інстанції щодо повернення відповідної земельної ділянки місту.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Як зазначила керівник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич, прокуратура готуватиме касацію про скасування цього рішення. Місто ж підтримує позицію прокуратури та мешканців.

«Прокуратура судиться із забудовником про розірвання договору оренди ділянки. Раніше суд першої інстанції ми виграли, натомість апеляційний суд прийняв кардинально протилежне рішення. Прокуратура готуватиме касацію про його скасування. У справі ЖК на вул. Варшавській-Сосновій місто підтримує прокуратуру та мешканців», – зазначила Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, 8 липня виконком прийняв рішення про скасування містобудівних умов та обмежень щодо забудови земельної ділянки на вулиці Варшавській-Сосновій. Цьому рішенню передувала акція протесту: на вул. Варшавській-Сосновій зібрались мешканці, активісти та учасники АТО. Мешканці виступали проти будівництва, учасники АТО – за.

Читайте також: У Львові анулювали дозволи на будівництво двох багатоповерхівок

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!