У Львові забудовникам лише за місяць виписали 7 мільйонів гривень штрафів

1880 0
Міська інспекція виписала 37 приписів про зупинення виконання будівельних робіт чи заборону експлуатації.
Фото: S.mind.ua

Фото: S.mind.ua

У січні міська інспекція ДАБК провела понад 80 позапланових перевірок і виписала 26 постанов на забудовників про накладення штрафів на понад 7 мільйонів гривень. Про це повідомив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

Читайте також: На Личаківській вперше в Україні повністю знесли незаконну багатоповерхівку. Фото дня

За його словами, за січень інспекція провела понад 80 позапланових перевірок на об’єктах будівництва, виписала 26 постанов про накладення штрафів загалом на понад 7 мільйонів гривень та склала 37 приписів про зупинення виконання будівельних робіт чи заборону експлуатації.

Санкції стосувалися всіх, хто будував без дозволів чи відхилився від містобудівної документації.

Зазначимо, що у Львові та області 8% новобудов мають проблеми з документами. 

Читайте також: У Львові знесли ще одну незаконну забудову. Фото

Нагадаємо, що на Личаківській, 259 вперше в Україні знесли незаконну багатоповерхівку. Після цього земельну ділянку передали у власність Львівської міськради. Також на проспекті Чорновола, 67б знесли незаконну забудову. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!