У Львові зафіксували ще одну смерть від коронавірусу

2674 0
Жінку у вкрай важкому стані перевели на апарат штучної вентиляції легень.
Фото: Волинь24

Фото: Волинь24

У Львові сьогодні, 4 травня, зафіксували ще одну смерть від коронавірусної хвороби у 87-річної жінки. Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv заступник головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні Ігор Берник, вона поступила одразу в відділення інтенсивної терапії 28 квітня.

Її доставила бригада екстреної медицини. Жінка була у вкрай важкому стані і була переведена на апарат штучної вентиляції легень.

Читайте також: Сидіть вдома – це не грип. Медик лікарні у США про роботу під час пандемії

«Донині отримувала всю необхідну допомогу, однак вранці її стан погіршився, відбулася зупинка серця. Ми провели всі реанімаційні заходи, але вони не дали ефекту, і у неї констатували біологічну смерть», – каже він.

Пацієнтка поступила вже з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції, мала ускладнення у вигляді двобічної бронхопневмонії і багато супутньої патології, зокрема захворювання серця, легень, пневмосклероз.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!