У Львові загинув лідер гурту «Лесик Band» Олександр Дацюк

9567 0
Олександр Дацюк помер у лікарні.
Фото: ТСН

Фото: ТСН

У Львові від ножових ран загинув лідер гурту «Лесик Band» Олександр Дацюк. Учора ввечері на зупинці громадського транспорту на вул. Героїв УПА, 76 на нього напали з ножем.

Медики встановили попередній діагноз: подвійне проникаючи поранення в ділянку серця, яке теж було пошкодженим. Перенісши операцію, Олександр Дацюк помер у реанімації.

Ймовірного вбивцю затримали майже одразу. Очевидець події розповів, що часто бачив раніше нападника й що він безхатько. Поліцейські затримали підозрюваного з ножем неподалік. Ним виявився 67-річний львів'янин. Поліція відкрила кримінальне провадження за статею про умисне вбивство.

Додамо, що він народився 11 червня 1963 року в Львові. Закінчив факультет диригування Львівського училища культури і мистецтв. Олександр Дацюк неодноразово був лауреатом естрадних фестивалів. Був гітаристом гуртів «Внуки Львова», «Стежки», «КООП-2», «Робочий день», «Роком круш». Лесик Дацюк є один з перших учасників та засновників Львівського рок-клубу. У грудні 1990 року в Львові створив свій гурт «Лесик Band».

Tvoemisto.tv висловлює співчуття родині та близьким Олександра Дацюка.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!