У Львові закінчилось блокування вул. Володимира Великого. Рух відновлено

2072 1
Сьогодні, 12-го червня, мешканці Львова перекривали вул. Володимира Великого, вимагаючи вивезти сміття. Наразі блокування закінчилося.
Фото: група "Варта-1" у соцмережі "Фейсбук"

Фото: група "Варта-1" у соцмережі "Фейсбук"

Сьогодні обурені мешканці вул. Володимира Великого знову перекривали рух. Вони вимагали вивезти сміття, яке накопичилися біля їхніх будників. Кілька десятків учасників протесту безперервно ходили пішохідним переходом. 

Станом на 22:30 протестувальники розійшлися по своїх домівках, рух на вул. Володимира Великого відновлено.

Читайте також: Зона надзвичайної екологічної ситуації. Що це означає 

Нагадаємо, Комісія з надзвичайних ситуацій при Львівській міськраді подала звернення до Кабміну та РНБО з проханням визнати Львів зоною екологічного лиха.

Таке рішення ухвалили на засіданні комісії 12-го червня. За даними перевізників, не вивезено на полігон майже 7 тисяч тонн сміття. Більшість перевізників посилаються на відсутність можливостей вивезення на полігони, а також блокування роботи підприємств через обшуки та вилучення документів. 

 


Читайте також:
13 Червня, 2017 09:13
Андрути Дивна логіка від блокування доріг сміття телепортується, розсмокчеться чи може полігони області зразу відкриють. Головне власна хата нам вивезіть а на решту на срххи.
1 Не в них одних не вивозять сміття.
2 Не вивозять сміття не через те що просто не хочеться (чи ще щось) а через те що банально НЕМАЄ куди вести.
3 Винний Садовий (так винний багато в чому) але від зміни в нас нічого не зміниться завод не з'явиться за місяць і інвестори не прийдуть в корумповану країну де можуть банально "віджати" завод, не сортованим сміттям (сортувати будуть одиниці більшість тупо кидатиме як є) і тарифом в 12,5 евро за тонну проти кількох сотень в європі
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!