У Львові закінчили навчання військові поліцейські

1534 0
Вони стануть інструкторами в майбутньому навчальному центрі ВСП.

Перші 16 представників Західного територіального управління Військової служби правопорядку пройшли навчання за програмою «Застосування сили» та отримали сертифікати міжнародного зразка, повідомляє Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Як зазначив начальник головного управління Військової служби правопорядку ЗСУ Ігор Криштун, всі випускники курсів стануть інструкторами у навчальному центрі ВСП.

«Ми робимо все, щоби українська військова поліція була здатна виконувати функціональні обов’язки, яких у нас буде набагато більше, ніж зараз виконує ВСП. З’являться, зокрема, функції проведення слідства, оперативно-розшукова діяльність та, в тому числі, миротворчі заходи» -- цитують у повідомленні слова генерал-майора Криштуна.

Він розповів, що з 11 вересня цього року у Львові розпочне роботу навчальний центр , де проходитимуть тримісячну підготовку військовослужбовці  ВСП.

Фото: Західний регіональний медіа-центр Міноборони

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!