У Львові закликають здати книжки російською мовою для допомоги ЗСУ

6052 0
Книги можна принести у Львівську обласну бібліотеку для юнацтва імені Романа Іваничука.
Фото: З відритих джерел

Фото: З відритих джерел

Жителів Львівської області закликають переглянути свої бібліотеки і долучитися до акції із здавання на макулатуру російських та радянських книжок. Зібрані кошти передадуть на потреби та підтримку Збройних сил України. Про це повідомляє Департамент з питань культури, національностей та релігій ЛОВА.

Читайте також: 8-річний хлопчик із Львівщини співами зібрав для українських захисників понад 70 тисяч грн

«Російське – вбиває, російське – нищить, російське – отруює! І ми маємо всіма способами боротись із цим явищем. Впевнена, що українські читачі багато не втратять, якщо зачистять свої книжкові полиці від літератури російських авторів. Таким чином ви робите одразу дві шляхетні справи: даєте благодійний внесок на ЗСУ і звільняєте простір на своїх книжкових полицях для якісної україномовної літератури і книг українських видавництв», – каже заступниця керівника департаменту Тетяна Плугатор.

Книги можна принести і залишити у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва імені Романа Іваничука за адресою: Львів, площа Ринок, 9.

Нагадаємо, що підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих львів’ян, які збирають необхідне для потреб військових, можна переглянути тут.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!