У Львові шукають донорів для порятунку 10-річної дівчинки, яка постраждала в ДТП у Рудках

4308 0
Львівські медики нині борються за життя двох дівчаток, що постраждали в аварії у Рудках, їм по 10 та 15 років.
Фото Поліції Львівщини

Фото Поліції Львівщини

У Львові закликають здати кров для порятунку дівчинки, що постраждала в аварії у Рудках. Людей, які мають ІІІ групу крові, просять прийти у Лікарню швидкої медичної допомоги у понеділок, 6 вересня. Про це повідомляють медзакладі.

Львівські медики борються за життя двох дівчаток, що постраждали в аварії у Рудках, в суботу, 3 вересня. Дівчатам по 10 та 15 років. У них численні переломи та травми, стан важкий. Потрібна донорська кров групи ІІІ(-).

«Наші компоненти крові, такої необхідної для боротьби за життя дитини, вичерпуються. Дуже просимо небайдужих із ІІІ(-) групою крові у понеділок, з 9 00 до 12 00 прийти до нас та здати кров для дівчинки!», – закликають медики.

Читайте також: Працювали 6 бригад швидкої. у львові рятують двох дітей після ДТП із фурою

Прийти потрібно у лікарню швидкої допомоги, вулиця Миколайчука, 9, звернутись треба у відділення трансфузіології, що на першому поверсі. Із собою мати паспорт.

Заступник головного лікаря з хірургічної частини Федір Осим у коментарі Тvoemisto.tv розповів, що 10-річна дівчина має травму тазу, їй відірвало частину лівої гомілки, також у неї діагностували важку закриту черепно-мозкову травму. У старшої дитини є закрита черепно-мозкова травма та глибока обширна рана поперекового відділу, пошкодження хребта.

«Стан трохи погіршився. Сьогодні буде консиліум. Треба зробити стабілізацію кісток тазу. Це постійно травмує дитину, хоч вони і мають постійне знеболення. У іншої дівчинки, старшої, на спині є рана, треба ревізію робити», – каже лікар.

Нагадаємо, 3 вересня, близько 16.15, на вулиці Самбірській у місті Рудки Самбірського району вантажівка «Рено», що перевозила щебінь, виїхала на тротуар, збила електроопору та в'їхала у продуктовий магазин. За попередньою інформацією є троє загиблих. Помер 36-річний водій вантажівки та двоє дорослих пішоходів. За життя двох дівчаток, яких завалило уламками стіни магазину нині боряться львівські медики.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!