У Львові закохані пари запрошують до участі у конкурсі проекту «Шлюб за добу»

3206 0
Пілотний проект «Шлюб за добу» стартує у Львові 19 серпня.
фото: uazmi.org, espreso.tv, regionews.sumy.ua

фото: uazmi.org, espreso.tv, regionews.sumy.ua

Усі пари, які вирішили офіційно зареєструвати свої відносини, запрошують до участі у конкурсі проекту «Шлюб за добу». Пари-переможці конкурсу зможуть першими у Львові зареєструвати відносини у день запуску сервісу —19 серпня. Про це йдеться на офіційній сторінці територіального управління мін’юсту у Львівській області.

Нова послуга від Міністерства юстиції України надає можливість зареєструвати шлюб швидко, без попередньої реєстрації і відвідувань відділів РАЦСу. 

Для участі у конкурсі необхідно надіслати історії свого кохання і фото на скриньку [email protected].

Історії будуть опубліковані на сторінці у Фейсбуці.

Павло Петренко, Міністр юстиції України, особисто привітає переможців конкурсу зі створенням сім'ї на урочистій церемонії.

Більш детально про умови конкурсу читайте на сторінці проекту «Шлюб за добу».

Нагадаємо, 13 липня Кабінет міністрів схвалив впровадження пілотного проекту по реєстрації шлюбу протягом однієї доби в шести містах України, серед них і у Львові.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!