У Львові закрилось зоокафе. Активісти просять прихистити тварин

10800 2
У Львові зачиняється зоокафе, яке відкрили переселенці з Криму. У зв’язку з цим активісти у мережі Facebook просять небайдужих забрати котів, які мешкали у закладі, собі.
фото: facebook

фото: facebook

У Львові зачиняється зоокафе, що знаходиться за адресою вул. Коперника, 11. Родзинкою закладу було те, що у ньому проживало близько десятка котів. Відвідувачі приходили зі своїми домашніми улюбленцями, а також бавились з тими котами, що вже знаходились у кафе.

У зв’язку з тим, що заклад закривається, небайдужих громадян, просять забрати котів до себе додому. Про це пише на Facebook-сторінці Божена Городницька.

Забрати нового улюблениця додому можна до 30 січня. Котів віддають безкоштовно. Всі тварини вакциновані, а також стерилізовані


Читайте також:
26 Січня, 2016 15:04
Назар Без реклами нікуди)))
25 Січня, 2016 22:02
Ігор Бамбуца У Львові є ще CAT CAFE, набагато краще по організації, за адресою С. Бандери, 47а. Детальніше на catcafe.com.ua
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!