У Львові закрили Cafe1 із локацією для поцілунків

12852 0
«Cafe1» – ресторан з вінтажним інтер'єром у центрі Львова, що розташовувався у провулку за Катедральним собором.
Cafe 1,Львів

Cafe 1,Львів

Винотеку Cafe1 у Львові на площі Катедральній закрили. Ймовірно, ресторан невдовзі з'явиться в іншій локації у центрі міста. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у мережі «Kumpel Group», до якої належав заклад.

«Наразі на цьому місці закладу не буде, але, можливо, він буде в іншому місці. Про терміни ми ще не говоримо. Договір оренди завершився, і власники вирішили призупинити роботу»,  повідомили у закладі. 

Читайте також: У Львові декілька закладів мережі !Fest тимчасово припинили роботу

Додамо, що винотека «Cafe1» – ресторан з вінтажним інтер'єром у центрі Львова, що розташовувався у провулку за Катедральним собором. У меню можна було побачити вино, страви європейської кухні та десерти. Відвідувачів зустрічав оригінальний інтер'єр у стилі довоєнної львівської квартири. Атмосферу закладу доповнювали антикварні меблі, килими ручної роботи, абажури тощо. 

Ресторан належав до спільноти «Kumpel' Group», яка об'єднує заклади, що популяризують та відновлюють традиції галицької кухні та регіональні традиції загалом. Окрім цього, львів'яни та гості міста знали цю локацію, оскільки на терасі закладу було «офіційне» місце для поцілунків Kiss place з відповідним ознакуванням.

За даними Youcontrol, підприємство ТОВ КУМПЕЛЬ-ГРУП зареєстрована 08.08.2011 у Львові. Керівником організації є Славінська Марія Мирославівна. Кінцевими бенефіціарними власниками є Марк Зархін, Ігор Шевельов та Олександр Поздняков.
Вікторія Савіцька
 
Фото Вікторії Савіцької/Твоє місто та з Фейсбуку Cafe1

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!