У Львові тимчасово закрили фастфуд, де отруїлося восьмеро людей

1017 0
У закладі відібрали продукти для лабораторних досліджень та обстежили персонал.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

У Львові обстежили фастфуд Фабрика їжі «Біля Магнуса», що на вул. Шпитальна, 1, та тимчасово закрили до усунення недоліків. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив начальник управління Держспоживслужби Львівщини Андрій Диба.

Окрім цього, за словами заступника директора Львівського обласного центру лабораторних досліджень МОЗ України Олега Когута, у закладі відібрали продукти для лабораторних досліджень, обстежили персонал та вивчили санітарний стан шляхом змивів. Наразі очікують на результати.

Нагадаємо, що у львівському фастфуді Фабрика їжі «Біля Магнуса», що на Шпитальній, 1, отруїлися відвідувачі. Вони звернулися до лікарні 14 жовтня з ознаками гострої кишкової інфекції.

Попередньо, за словами головної епідеміологині Львівщини Наталії Тімко, усі, хто звернувся по допомогу, вживали курячу відбивну.

Ольга Коваль

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!