У Львові закрили на ремонт частину вулиці Лисенка. Доповнено

2720 0
Сьогодні, 20 липня, у Львові на ремонт закривають частину вулиці Лисенка.
фото: knews.kg, www.0372.ua

фото: knews.kg, www.0372.ua

О 10 годині ранку рух перекрили на відтинку між вулицями Короленка та Заньковецької. На перетині цих вулиць ще кілька днів тому встановили попереджувальні знаки. Сьогодні дорогу перегородять бетонними блоками, тож водіям рекомендують оминати ці ділянки, – інформує Львівський портал

Як розповів Tvoemisto.tv керівник відділу капітального ремонту Львівської міськради Роман Заріцький, ремонтні роботи, за сприятливих умов, планують завершити до кінця вересня.

Читайте також: Вулицю Мечникова планують відремонтувати цьогоріч

Окрім того, нагадаємо, що завершення ремонту вулиці Шухевича відтермінували. Вулиця буде закрита для руху транспорту до 20:00 години 25 липня.  У місцях проведення робіт встановлено необхідні дорожні знаки, огороджувальні бар’єри. Раніше планували завершити ремонтні роботи на цій вулиці до 12 липня.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!