У Львові закривають пологове відділення на Раппопорта

2823 0
Пологове відділення не працюватиме трохи більше, ніж два тижні
Фото: zahid.espreso.tv

Фото: zahid.espreso.tv

З понеділка, 2 серпня пологове відділення 3-ої МКЛ Львова, що на на вул. Раппопорта у Львові, закриють на два тижні. Про це йдеться на фейсбук-сторінці лікарні.

Читайте також: Від 200 гривень до 2 тисяч. Скільки коштують платні палати у львівських пологових

Пологове відділення закриють на ремонт та планову дезінфекцію. Не працюватиме воно до 19 серпня.

«Припиняється прийом вагітних та роділь у пологове відділення з 02.08.2021 до 19.08.2021 у зв'язку із проведенням робіт по реконструкції системи киснепостачання, системи аварійного енергопостачання та дезінфекції у приміщеннях пологового відділення», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Львові працюють три пологові – це міський пологовий будинок №1 на вул. Мечнікова, 8, пологове відділення 3-ї міської клінічної лікарні на вул. Рапопорта, 8 та Львівський обласний клінічний перинатальний центр на вул. Дж. Вашингтона, 6. Також у місті планують відкрити три приватні пологові лікарні – на вул. Рапопорта, 6, що на території комплексу єврейського шпиталю, який будують львівські підприємці Григорій і Юлія Козловські, медичний центр з пологовим будинком на ділянці по вул. гетьмана Мазепи, 23, на базі клініки Медікавер, а також сучасне пологове відділення, відділення неонатології, малюкової кардіохірургії та антинатальної хірургії, яке планують звести на вул. Миколайчука. Це буде Центр матері та дитини біля Лікарні швидкої допомоги.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!