У Львові закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек і АЗС

2152 0
Це рішення завтра ще має затвердити комісія з надзвичайних ситуацій.
Фото: pixabay.com

Фото: pixabay.com

16 березня у Львові закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. Про це повідомив міський голова Андрій Садовий.

Читайте також: Усе, що треба знати про коронавірус в Україні

За його словами, офіційне рішення комісії з надзвичайних ситуацій прийнятимуть зранку. У Львові на карантин уже закрили кінотеатри, міські культурні та мистецькі центри, а також дискотеки й розважальні центри. Крім цього, всі масові заходи скасували або перенесли на пізніше. Про закриття своїх ресторанів, після відповідного звернення МОЗ, оголосив львівський ресторатор Вардкес Арзуманян.

Читайте також: Від легковажності до шоку. Чим ситуація з коронавірусом в Італії схожа з Україною

Нагадаємо, що в Україні та Львові карантин увели 12 березня. 16 березня Україна закриває на два тижні всі кордони для іноземців, а з 17 березня скасовують усі міжнародні авіарейси з України. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!