У Львові для потребуючих готують святковий обід. Як долучитися

1229 0
Хто має змогу допомоги в організації обіду, просять зголошуватись.
Фото: блог пані Стефи

Фото: блог пані Стефи

На свято Воскресіння Христове для потребуючих, які отримують послуги у Центрі обліку та нічного перебування бездомних, організовують святковий обід, повідомляє ЛМР. 

Читайте також: Львів'ян просять допомогти зібрати великодні кошики для покинутих літніх людей. Як долучитися.

Зокрема, на Великдень, 2 травня, для людей, які не мають домівки накриють Великодній стіл. Будуть усі традиційні великодні українські страви: паска, яйця, ковбаска, випічка та інші наїдки. Розпочнеться сніданок зі спільної молитви о 09.00 год.

Як зазначають у Центрі, до організації свята уже долучились волонтери, благодійники та підприємці. Але той, хто має змогу допомоги в організації обіду, просять зголошуватись.

Читайте також: Прибирання перед Великоднем. Де у Львові можна здати речі та одяг для потребуючих

Повідомити про свою участь можна за номером телефону: (032) 233 14 79. Також допомогти можна продуктами, або поволонтерити у Центрі на Великдень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!