У Львові закупили нову техніку для прибирання міста

1731 1
Її вартість – понад 40 млн гривень
фото: лмр

фото: лмр

У Львові закупили техніку для прибирання міста. Зокрема йдеться про 5 МАЗів, 2 великих і 2 малих порохотяги, тракторець та 3 евакуатори. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: На Львівщині на ремонт закриють частину траси Миколаїв - Бібрка. Як обїхати

Вся техніка білоруського виробництва, а навісне обладнання вигтовили в Україні. Вона працюватиме у всіх районах Львова.

За словами заступниці міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, під час прибирання магістральних вулиць, внутрішньоквартальні доріжки не встигали прибрати, оскільки було недостатньо техніки. Тепер на них можна буде працювати паралельно.

Вартість техніки сягає понад 40 млн гривень. Її закупили на умовах фінансового лізинку під 19% річних терміном на три роки.

Читайте також: Чим можуть замінити піскосуміш у Львові і скільки це коштуватиме

Нагадаємо, що раніше для Львова придбали два нові порохотяги. Загалом у лізинг планували закупити 25 одиниць техніки для прибирання вулиць.



Читайте також:
24 Липня, 2019 11:21
Львiвський батяр А чому не КрАЗ?! Валюти багато заробляєте, на вiтчизняних виробникiв можна покласти?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!