У Львові замінували пам’ятник Степану Бандері: деталі

2685 1
У п'ятницю 5 лютого, у Львові замінували пам’ятник Степану Бандері. Відповідне анонімне повідомлення поступило в Кабмін. Tvoemisto.tv дізналося деталі про "замінування"
фото: варта-1

фото: варта-1

У п'ятницю, 5 лютого, о 17:40 надійшло повідомлення про замінування у Львові пам’ятника Степанові Бандері. Одразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група

Як розповіла Tvoemisto.tv речниця головного управління національної поліції у Львівській області Світла Добровольська, жодних вибухових предметів на місці не було виявлено. Зараз встановлюють особу-аноніма, яка здійснила дзвінок.

«Також ми з’ясовуємо чи пов’язаний даний дзвінок із тими «замінуваннями» ресторанів, які відбувалися впродовж тижня», - розповідає Світлана Добровольська.

Нагадаємо, що впродовж тижня у Львові було «заміновано» низку ресторанів. У жодному з них вибухового пристрою виявлено не було. За версією поліції, дзвінки про «замінування» надходили із Луганської області. На даний момент цей злочин кваліфікують як кіберверсію спрямовану на дестабілізацію ситуації у Львові та Львівській області.

 

Розмовляла Мар’яна Федина


Читайте також:
6 Лютого, 2016 14:26
Рой Ось вже чого б не жалко було б взірвати,то цього жалюгідного пам ятника жалюгідній особі.Яке ж невігласне у нас суспільство...Саме він сплюндрував саму ідею українського націоналізму,виступивши проти легального і законного провідника ОУН Мельника.А перед ним як мавпи скачуть і вклоняються як ідолу...А пам ятник-ніби поцупили десь памя тник Іллічу,приліпили голову і поставили.Ані смаку ані художньої цінності.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!