У Львові замінили дорожнє покриття на ділянці перехрестя Сахарова – Княгині Ольги

2045 0
Орієнтовна площа заміни покриття становить 1 200 квадратних метрів, а ремонт обійшовся у близько 900 тисяч гривень.

У Львові в межах поточного ремонту великими картами відремонтували ділянку на перехресті вулиць Сахарова – Княгині Ольги. Роботи на замовлення Франківської районної адміністрації провели цими вихідними, перекриття було лише ситуативним. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив в.о. керівника Франківської РА Ігор Савка.

«У межах поточного ремонту проводимо покриття ямковості великим картами. Ми вирішили у такий спосіб вирізати та заасфальтувати саме перехрестя. Проблема була в тому, що на ту ділянку йде велике навантаження транспорту, а ямкові ремонти не допомагають», – каже він.

Читайте також: Перехрестя шести вулиць. Чому так складно проїхати Сахарова – Вітовського і що з цим робити

Орієнтовна площа заміни покриття становить 1 200 квадратних метрів, а ремонт обійшовся у близько 900 тисяч гривень.

«Якщо говорити про поточний ремонт, то чим менша ямка – тим вона дорожча. Тут ми мали великий об’єм, і вартість – 650 грн за квадратний метр. Ми визначили найкритичніші ділянки, там вирізали верхній шар старого асфальту і постелили новий. Сподіваюся, що найближчі років 5 будемо тільки підчищати його і все. Роботи завершили оперативно, працювали у той час, коли було менше транспорту», – додає він.

Читайте також: У Львові реорганізують рух на перехресті вулиць Варшавської - Тунельної

Додамо, що у суботу також асфальтували вулицю Коновальця – від вул. Степана Бандери до вул. Київської, де замінили повністю верхній шар покриття. Також на виїзді із депо на вул. Тролейбусній підрядник підняв рельєф, зробив такий ухил, щоби не стояла вода.  

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!