Політична реклама

У Львові замінюють тепломережі

1485 0
Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», цього року заплановано замінити більше 17 км трубопроводів теплових мереж різного діаметру.

Роботи зі заміни тепломереж вже розпочалися, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Кожного року значна робота з підготовки до опалювального сезону припадає на заміну теплових мереж. Цього року, відповідно до сформованого плану ремонтних робіт, заплановано замінити більше 17 км трубопроводів теплових мереж різного діаметру. Зараз проводять роботи по заміні теплових мереж у Франківському районі та Сихівському на тих ділянках, які не заважають подачі теплоносія. Також тривають роботи з прокладання нової тепломережі на вул. Луганській.

Заміна трубопроводів великого діаметру, а саме від 400 до 720 мм, буде проведено на вул. Миколайчука (тепломережа від ТЦ «Північної»), вул. Стрийська, Луганська, Тернопільська, Дж. Вашингтона.

На вул. Стрийську вже завезені труби і зразу ж після закінчення опалювального сезону розпочинаємо там роботи. Тому зараз активно укомплектовуємо теплотраси, які, відповідно до графіку ремонтних робіт, ідуть першими на заміну і чекаємо остаточного закінчення опалювального сезону, щоб розпочати ремонтну кампанію з підготовки об’єктів теплопостачання до нового опалювального сезону 2014-2015 років», - розповідають у «Львівтеплоенерго».

За словами тепловиків, заміна проблемних ділянок тепломереж забезпечує надійне і якісне теплопостачання. Торік під час літньої ремонтної кампанії було замінено 19 км трубопроводів теплових мереж. У тих місцях, де відбулась заміна, на тепломережах не виникало поривів під час опалювального сезону. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!