Політична реклама

У Львові замінюють водопровід

1482 0
Упродовж минулого тижня працівники ремонтних дільниць ліквідували 68 витоків води на водопровідних мережах міста.

Тривають роботи по заміні аварійних ділянок водопроводів на вулицях Шота Руставелі, Студинського, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Водночас на вулицях міста проводяться роботи по відновленню благоустрою після ліквідації аварій.

«У період з 1 до 18 березня ми відновили благоустрій за 167 адресами. На ці роботи  використали 95 тонн асфальту. Однак цьогорічна зима була доволі теплою, що дало нам змогу оперативно наводити лад після аварійних розкопок», - розповів Юрій Свізінський, заступник директора ЛМКП «Львівводоканал»

У лютому 2014 року ремонтні служби «Львівводоканалу» ліквідували 248 аварійних витоків води на міських водопровідних мережах, 171 випадок засмічень каналізації, відремонтовано 49 пожежних гідрантів, влаштовано 113 нових люків на водопровідних та каналізаційних колодязях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!