У Львові замість 10-поверхової будівлі зведуть чотири поверхи офісів

2350 0
На перших двох поверхах планують облаштувати дитячий центр дозвілля.
Фото: департамент містобудування ЛМР

Фото: департамент містобудування ЛМР

У Львові на вулиці Ржегоржа, 21 забудовник зменшить кількість поверхів у будівлі – збудує 4-поверховий офісний центр з торговим центром і центром дитячого дозвілля на перших двох поверхах. Про це повідомили у департаменті містобудування Львівської міськради. 

Читайте також: Промислову територію на вулиці Шевченка перетворять у креативний простір

«Свого часу ділянку під будівництво місто продало з аукціону. Потім уже теперішній забудовник викупив її разом із містобудівними умовами під офіс, але далі вирішив збільшити кількість поверхів – на рівні сусідньої 10-поверхівки», – зазначили в департаменті.

Оскільки мешканці були проти цієї забудови, справа дійшла до суду.  

«На сьогодні вже є вердикт – і це рішення, фактично, на користь забудовника», – додали в департаменті. 

Однак забудовника переконали піти на компроміс і зменшити поверховість, тому зараз йдеться про 4 поверхи офісів. Житла на цій території не буде, кажуть в департаменті містобудування ЛМР. 

Візуалізація оновленого проєкту офісного центру

Читайте також: У Львові відкривається новий мистецький простір – радіогараж

Нагадаємо, що у Львові виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво семи будинків на місці торгового центру «Україна» поблизу однойменного стадіону. Окрім житлових комплексів, там зведуть великий спорткомплекс із басейном та садок. Будуватиме компанія депутата міськради від «Європейської солідарності» Олексія Різника «Актив-Комплект». Головний Архітектор Львова Антон Коломєйцев зазначив, що забудова повністю відповідає затвердженому радою плану.

Фото департаменту містобудування ЛМР

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!