Політична реклама

У Львові замовили електротранспорт на 18 млн грн

1169 0
Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради 6-20 грудня уклав угоди з ТОВ «Спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс» на придбання транспорту на 17,84 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», інформують Наші гроші.

Найбільше заплатять за придбання нового трамваю з низьким рівнем підлоги за 11,90 млн грн. Пасажиромісткість вагона має бути не менша ніж 160 пасажирів, місць для сидіння – не менше 25.

У 2012 році львівська мерія вже замовляла трамвай в «Електронтрансу» вартістю 11,91 млн грн. Тоді трамвай був розрахований на 200 пасажирів, з них не менше 50 сидячих місць, а  також довший на 10,7 метра.

Ще 3,99 млн грн. заплатять за електробус і 1,95 млн грн. – за тролейбус, які будуть обладнані відкидними пандусами для заїзду пасажирів на візках.

Перший тролейбус з маркою «Електрон» буде виготовлений до кінця поточного року, а його випробування розпочнуться навесні 2014 року. У цей же період планується виготовлення електробуса, для роботи якому не потрібно мережі підстанцій. На електробусі встановлять електродвигуни з охолодженням. Пробіг такого електробуса на максимальному запасу ходу на накопичувачах без підзарядки становитиме 280-300 км.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!