У Львові започаткують премію пам’яті Шептицького

1855 0
У Львові хочуть започаткувати премію пам’яті Митрополита Андрея Шептицького. З такою ініціативою виступив міський голова Львова Андрій Садовий.
фото: www.foundation-la.com.ua

фото: www.foundation-la.com.ua

Як повідомив мер у відеозверненні, спільно з громадою буде визначено, хто мав би право отримувати таку премію. «У цьому році Львів, Україні і світ вшановують 150-ліття від дня народження Митрополита Андрея Шептицького. Урочисто відкрили у Львові величний постамент Митрополитові. Дуже важливо, щоб ми з вами робили добрі справи в прославу нашого Митрополита. Але також важливо, щоб ми дякували тим людям, які багато доброго роблять для громади нашого міста.

Читайте також: 7 місць, які з’явилися у Львові завдяки Андрею Шептицькому. Фото

Тому виступаю з ініціативою, щоб ми започаткували премію пам’яті Митрополита Андрея Шептицького. Спільно з громадою визначимо, хто має таку премію отримувати, власне, в день народження Митрополита», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!