Політична реклама

У Львові запрацює індустріальний парк

1575 0
У Хмельницьку, Івано-Франківську та Львові запрацюють індустріальні парки: «Долина», «Славута» та «Рясне-2».

До Реєстру індустріальних парків України, який створений відповідно до Закону «Про індустріальні парки» й затверджений наказом Держінвестпроекту 16 липня 2013 року, вони будуть внесені незабаром. Про це повідомив Голова Держінвестпроекту Владислав Каськів, відомство якого проводить інвентаризацію земельних ділянок у всіх регіонах України з метою визначення промислових майданчиків під створення індустріальних парків.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами.

«Міжвідомча комісія при Мінекономрозвитку, яка займається підготовкою рекомендацій щодо внесення індустріальних парків до загального Реєстру, вже ухвалила рішення внести до цього переліку три парки: «Долина» у Хмельницьку, «Славута» в Івано-Франківську та «Рясне-2» у Львові. Невдовзі вони запрацюють у цих регіонах», - сказав Владислав Каськів.

Голова Держінвестпроекту додав, що створення індустріальних парків у трьох регіонах одразу посилить їхню інвестиційну привабливість, пожвавить розвиток внутрішнього виробництва, сприятиме імпортозаміщенню, залученню інвестицій у реальний сектор економіки, створенню робочих місць, а також збільшить експортний потенціал.

Закон «Про індустріальні парки» в Україні набув чинності 4 вересня 2012 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!