У Львові запрацює пункт вакцинації для безхатьків

1186 0
Пункт щеплень розпочне роботу в п’ятницю, 26 листопада.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

У Львові розпочнуть вакцинувати від Covid-19 безхатьків. Пункт щеплень розташують у Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян, що на вул. Кирилівській, 3а. Вакцинуватимуть тут вже у п’ятницю, 26 листопада, з 11:00 до 18:00 год, повідомляють у Львівській міськраді.

Читайте також: Перше правило – мовчати про коронавірус. Як переживають карантин бездомні у Львові

«Ми порадились із громадськими організаціями, які працюють з бездомними та організовують їх харчування, і дійшли спільної думки, що пункт працюватиме у світловий день, щоб усі охочі могли скористатись цією можливістю. Водночас протягом тижня ми активно інформуватимемо бездомних про цей пункт вакцинації – зокрема інформацію про них роздаватимуть волонтери громадських організацій у тих місцях, де вони традиційно харчують своїх підопічних», – каже в.о. директора департаменту гуманітарної політики Євген Бойко.

Ініціативу втілюватимуть у співпраці з громадськими організаціями – ГО «Благоустрій рідного міста», ЛМГО Спільнота взаємодопомоги «Оселя», БФ «Там де живе надія», Релігійна громада Храму Христового Воскресіння, ГО «Вектор допомоги», БФ «Серця надії», Корпорації Добрих Справ, «Еліос Львів», Спільнота святого Егідія, УПЦ, ГО «Тарілка» та ін.

Читайте також: Відомий модний бренд відтворив образи львівського безхатька. Фото

Нагадаємо, у Львові майже усі пункти вакцинації працюють довше, як у будні, так і у вихідні. Вони функціонують з 10.00 до 20.00 год. Детальніше про те, де можна вакцинуватися та якими вакцинами, у матеріалі

Влітку вакцинацію від коронавірусу бездомних громадян розпочали у Польщі. 

Раніше Tvoemisto.tv робило репортаж про те, як безхатьки у Львові хворіють на коронавірус та як переживають карантин. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!