У Львові запрацює центр, де переселенці зможуть залишити дітей на кілька годин

1636 0
За дітьми наглядатимуть волонтери-аніматори, діє попередній запис.
Фото: Катя Москалюк

Фото: Катя Москалюк

У Львові запрацює денний центр перебування для дітей-переселенців. Батьки зможуть залишити своїх дітей на волонтерів-аніматорів щонайбільше на три години. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомила директорка львівського садочку №135 Галина Тузяк.

«Якщо вам потрібно на кілька годин залишити з кимось дитину, щоб «побігати по справах» – до ваших послуг невеличкий «day care», де волонтери-аніматори зможуть наглянути за вашими дітьми. Ми розташовані в центрі, по вулиці Костя Левицького, точну адресу наші волонтери нададуть вам під час запису», – каже вона.

Читайте також: На Львівщину перевезли близько тисячі дітей, позбавлених батьківського піклування

Денний центр перебування для дітей-переселенців прийматиме діток не довше, ніж на три години, тут не організовують харчування та денний сон, також не працюють із дітьми з інвалідністю. Приймають діток віком від 4 до 11 років. Записати дитину можна за телефоном: 068 029 18 80.

Нагадаємо, у Львові запустили проєкт «Діти країни: розваги для відваги», щоб допомогти дітям розвиватися і відновлюватися в умовах війни. Мережу створюють волонтери та творчі люди. Вони проводитимуть заняття для дітей на базі шкіл, бібліотек та інших просторів у різних районах міста. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!