Політична реклама

У Львові запрацювала "гаряча лінія" з питань праці

4928 1
У Львівській області запрацювала гаряча лінія з питань дотримання закону про працю. Про це "Твоє місто" повідомила прес-служба Львівської міськради.

Територіальна державна інспекція з питань праці у Львівській області інформує про початок роботи «телефону оперативного реагування» з питань додержання законодавства про працю, зайнятості населення, законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими народженням та похованням, на випадок безробіття в частині призначення нарахування та виплати допомоги, компенсацій, надання соціальних послуг та інших видів матеріального забезпечення з метою дотримання прав і гарантій застрахованих осіб, а також для оперативного реагування на повідомлення громадян щодо вирішення питання погашення заборгованості із заробітної плати.

Консультацію можна отримати за телефонами (032) 235-58-38 та (032) 235-48-42 щодня з 9 до 13 год. (крім вихідних та святкових днів).

 


Читайте також:
8 Вересня, 2017 23:52
Таня У нас у Дрогобичі на фірмі ЮТГ "Україна" невчасно виплатили зарплату за серпень 2017 року грущикам,прибиральницям і розкрійному цеху.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!