У Львові запрацювало 55 гуртків для дітей від 6 років. Як записати дитину?

7499 0
Навчальний рік стартував у Дитячих клубах Львова. Дозвілля для маленьких львів’ян від 6 років пропонують 55 гуртків. Серед них ̶ малювання, рукоділля, декоративно-прикладне мистецтво, бісероплетіння, краєзнавство, іноземні мови, танці, студії театрального й циркового мистецтва, настільний теніс, атлетика, футбол, загальна фізична підготовка.

Заняття в Дитячих клубах – це не лише гурткова діяльність, а й спільні заходи: майстер-класи різних напрямків, міні-проекти, свята, ігри, любительські змагання, конкурси, а також – екскурсії містом, відвідини спортивних матчів, дитячих розважальних закладів, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Як завжди, на два тижні пізніше, ніж у школах, розпочинається новий «сезон» в Дитячих клубах Львова. Основна відмінність від гуртків інших закладів  ̶  в різносторонній діяльності клубів, коли дітворі пропонуються, крім профільних занять, різні майстер-класи, тематичні зустрічі, ігри, спільні екскурсії», – розповіла координатор Дитячих клубів Львова від управління молоді, сім'ї і спорту ЛМР Ольга Каспришин.

Заняття в гуртках Дитячих клубів Львова – безкоштовні. Записатися можна безпосередньо у педагога в клубі. 

 

 

 

Більше інформації про гуртки Дитячих клубів Львова можна отримати за номерами телефонів:

 

Дитячі клуби Галицького району

261-68-48

Дитячі клуби Залізничного району

295-82-46

Дитячі клуби Личаківського  району

254-62-63

Дитячі клуби Сихівського району

254-64-58

Дитячі клуби Франківського району

237-23-82

Дитячі клуби Шевченківського району

252-18-28

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!