Політична реклама

У Львові запрацювали два термінали для продажу квитків на електротранспорт

1349 1
На вулицях Львова встановили термінали з продажу квитків для проїзду в електротранспорті міста, проте скористатися цією послугою львів'яни не можуть: термінали досі не підключили до електромереж.

Лише учора у тестовому режимі запрацював термінал, встановлений на вул. Сахарова, - повідомив  Сергій Перепелюк, начальник відділу зборів Львівелектротранс.  Від нині квитки продаватиме другий  - на вул. Коновальця, 109, на кінцевій зупинці трамваю №2.

Щодо решти терміналів необхідно виконати певні технічні умови, щоб підвести електроенергію.

"Підключення решти терміналів необхідного погодити з інженерними службами, тоді можна буде їх фіксувати.

Начальник відділу зборів запевнив, що решта терміналів запрацюють якнайшвидше, щоб пасажирам електротранспорту було зручно купувати квитки просто на зупинках.

За словами посадовця, у місті діють чотири кіоски з продажу квитків Львівелектротрансу. А ще електротранспортне підприємство співпрацює з низкою торгових мереж,  у кіосках яких продають талони та проїзні картки.

На таких кіосках є спеціальні жовті наліпки, які українською та англійською мовами інформують, що тут -- точка продажу квитків. Якщо у таких кіосках квитків не виявиться, львів’ян просять інформувати Львівелектротранс, щоб цю незручність виправили.

Джерело: Експрес


Читайте також:
17 Травня, 2013 13:54
men Нащо в статті писати ЗАПРАЦЮВАЛИ????
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!