У Львові відновили роботу фонтани, але не всі

1162 0
Запрацювали звичайні та питні фонтани.
Фото: Аня Чистякова

Фото: Аня Чистякова

У центральній частині Львова до Великодніх свят запустили в роботу три фонтани – «Водолій», «Криниця з левами» на вул. Коперника та сухий фонтан на пл. Митній. Також запрацювали три питні фонтани на пл. Ринок, просп. Свободи та пл. Марійській. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Цьогоріч не всі фонтани у місті відновлять свою роботу. Через війну в Україні фонтани на пл. Ринок та пл. Марійській закриті захисними металевими конструкціями і, відповідно, не працюватимуть.

Читайте також: Як змінилися фонтани Львова упродовж ста років. Фото до і після

Водограй біля оперного театру планують запустити на початку травня.

Нагадаємо, що у Львові відреставрували низку фонтанів, у тому числі два на вулиці Коперника — «Водолій» та «Криницю з левами». Також на площі Ринок встановили питний фонтан, що є двосекційним і ним можуть користуватися люди з інвалідністю та діти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!