Політична реклама

У Львові запрацював дошкільний заклад, де діти можуть і навчатись, і танцювати

2970 1
У Львові запрацював новий освітній культурно-оздоровчий центр «Еколенд» приватної форми власності. Заклад, який отримав ліцензію з надання освітніх послуг у сфері дошкільної та позашкільної освіти (художньо-естетичний, еколого-натуралістичний, науково-технічний, фізкультурно-спортивний, оздоровчий та гуманітарний напрямки), працює на вул. Плуговій, 12, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«У Шевченківському районі Львова з’явилася нова оаза – цей прекрасний «Еколенд», де до 500 дітей можуть займатися, розвивати свої здібності. Розвиток дітей всебічний - це і спорт, і англійська мова, і танці, і айкідо. Цей культурно-оздоровчий центр - один із позитивних прикладів для нашого міста. Таких прикладів у Львові треба якнайбільше. У нас зараз дуже багато робиться у сфері освіти. І коли ми отримуємо таку допомогу, то це великий плюс», - зазначив міський голова Андрій Садовий.

Станом на сьогодні на навчання вже набрали 180 дітей віком від 2 до 12 років. У закладі працює 16 педагогів. Діє 16 груп, у кожній з яких займаються 10-12 дітей. Діти у закладі не харчуються і не сплять. Проводять лише заняття.

Вартість занять в гуртку в місяць складає 100-200 грн. Заняття в групах у місяць – від 350 грн. Також діють підготовчі групи. Підготовка до школи – найдорожча група – 550 грн на місяць. Заняття проходять 3 рази на тиждень по 4 уроки.

«Тепер Львів має ще один хороший позашкільний заклад для дітей Шевченківського району. У Львові такого типу закладів є три. Це є дошкільні заклади і приватні початкові школи. Цей заклад унікальний тим, що він працює протягом усього дня і дає послуги різного типу. На сьогоднішній день приватні освітні заклади дійсно престижні, тому що у них навчається менша кількість дітей, яких можуть забезпечити якісними умовами. З керівництвом закладу налагоджена хороша співпраця. Це дійсно соціальний проект. Тому, якщо дитина з якоїсь причини не матиме можливості оплатити навчання, то, думаю, власники розглянуть варіант безкоштовного навчання», - сказала в.о. начальника управління освіти Катерина Гороховська.

«Це не садочок і не школа. Це є освітній культурно-оздоровчий центр розвитку дитини. Тут діти можуть перебувати до 4 годин. Наші викладачі проводять з ними навчальні заняття. Також діють різноманітні гуртки для школярів. У Шевченківському районі в основному живуть молоді люди, які мають дітей, є багатодітні сім’ї. Так, в одній з груп є дітки-трійнята 2 років, які займаються безкоштовно. До того, як іти в школу, наші вихованці уже вміють читати, писати, рахувати у межах 10, додавати, віднімати», - розповідає директор центру «Еколенд» Галина Брегін.

6 Березня, 2012 12:19
Оксана гарний садочок, і ціна не кусюча. Сподіваюсь, що знайду щось подібне у Києві.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!