У Львові запрацював новий пункт виготовлення пільгових «ЛеоКарт»

3937 0
Із наступного тижня припинить свою роботу пункт прийому документів та видачі ЛеоКарт у ЦНАП на вул. К. Левицького, 67.
ФОТО: ЕЛЕКТРОННИЙ КВИТОК ЛЕОКАРТ

ФОТО: ЕЛЕКТРОННИЙ КВИТОК ЛЕОКАРТ

З 14 червня у Львові на вул. Пасічна, 49б, — в управляючій компанії «Господар» запрацював новий пункт прийому документів на оформлення пільгових «ЛеоКарт». Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: У Львові встановили ще один автомат з продажу квитків на проїзд у громадському транспорті

Зазначимо, що прийом документів та виготовлення пільгового електронного квитка продовжує відбуватись у таких пунктах:

  • Центр обслуговування пасажирів на вул. Горбачевського, 10;
  • ЦНАП на пр. Червоної Калини, 72а;
  • ЦНАП на вул. Хвильового, 14а,
  • ЦНАП на вул. Виговського, 32;
  • ЦНАП на вул. К. Левицького, 67.


Однак, із наступного тижня припинить свою роботу пункт прийому документів та видачі ЛеоКарт у ЦНАП на вул. К. Левицького, 67.

«Всі готові транспортні картки, які з тих чи інших причин пільговики не забрали у пункті на Левицького, перескерують в ЛКП «Господар» на вул. Пасічній. Про це мешканців повторно проінформують через смс та дзвінки», — повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: Перезавантаження громадського транспорту. Що (не)змінить е-квиток у Львові

Нагадаємо, що з 13 січня у Львівській МТГ запустили перший етап впровадження електронного квитка, тоді почали видавати пільгові транспорті картки Леокарт. У першому кварталі систему мали б також запустити і для платних користувачів, але через війну проект частково призупинили.

Утім, додамо, що з запровадженням е-квитка у місті платити за проїзд можна буде кількома способами: банківською карткою (через Apple Watch чи через мобільний телефон через NFС, чи PayPass); карткою Леосіті (неперсоналізована, персоналізована та персоналізована для пільговиків, яка зберігатиме інформацію про пільгу); з допомогою мобільної аплікації, яка генеруватиме QR-код; заплатити готівкою водієві (водій матиме принтер, аби видрукувати квиток, компостувати його не потрібно). При оплаті готівкою квиток буде дорожчим, ніж якщо ви оплачуєте іншим способом. Також буде можливість придбати абонемент на 360, 180 днів, 90 днів. 

Щоби оформити картку пільговикам, потрібно записатись в електронну чергу в один із територіальних підрозділів ЦНАП або подати документи онлайн через особистий кабінет мешканця. Детальніше про е-квиток у Львові читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!