У Львові запрацював новий Центр надання адміністративних послуг

2907 0
Наступні ЦНАПи планують відкрити в Брюховичах, смт. Рудно та у Винниках.
фото: Олександра Мазуренка

фото: Олександра Мазуренка

Новий ЦНАП знаходиться на вул. Шевченка, 374. Тепер там доступні такі послуги: подача звернення, запис на прийом до посадовця, подача заяви на отримання адміністративної послуги та оформлення паспорта.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Площа новоствореного центру – 120,2 кв.м. Як і в інших ЦНАПах, створено умови для людей з особливими потребами – облаштований комфортний заїзд для людей, які пересуваються на візку, є побутові зручності та доступ до інтернету. Офіс обладнаний електронною системою керування чергою. На облаштування нового ЦНАПу використали 1 492 736,07 грн. Зокрема, на проведення капітального ремонту приміщення використали 448 649,93 грн., обладнання (техніку, офісні меблі) закуплено на суму 1 044 086,14 грн.

Новостворений ЦНАП поділений на такі функціональні зони:

– рецепція («Інформаційна довідка»), де можна отримати бланк заяви, інформаційну картку адміністративної послуги з переліком документів, зареєструватись в електронній системі керування чергою;

– зала очікування та написання заяв;

– дитячий куточок;

– дві операційні зали.

Офіс працюватиме з таким ж принципом роботи, що й інші Центри: 6 днів на тиждень, з них до 20:00 двічі на тиждень. Також потрапити на прийом до адміністратора можна, попередньо замовивши візит через сторінку на сайті міської ради. Роботу нового офісу забезпечуватимуть 8 адміністраторів відділу «Центр надання адміністративних послуг» Львівської міської ради.

Контакти: інформаційна довідка ЦНАП м. Львова: 297-57-95, e-mail: [email protected] ; сторінка ЦНАП м. Львова на сайті Львівської міської ради: http://city-adm.lviv.ua/services

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!