У Львові запрацював пункт обігріву для безпритульних на Кирилівській

2323 0
Якщо температура повітря знизиться до -10, то ще один такий пункт відкриють на Личаківській.
Фото: 0552online.com

Фото: 0552online.com

У Львові запрацював пункт обігріву для бездомних людей на вул. Кирилівській, 3а. Львів’ян просять поширити цю інформацію, якщо вони бачать, що людина потребує допомоги. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

У приміщенні Центру обліку та нічного перебування громадян погрітись можна з 9:00 до 20:00.

«Тут бездомні матють змогу і поїсти, і отримати теплий одяг та білизну. У цій установі постійно функціонує відділення нічного перебування для бездомних громадян, в якому вони можуть переночувати, пройти первинний медичний огляд, а також скористатись санітарно-гігієнічними послугами. Відділення працює з 20:00 до 9:00», – зазначає заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань Галина Слічна.

Читайте також: Львів'ян просять приносити теплий одяг та взуття для бездомних

Другий пункт обігріву працюватиме у приміщенні благодійної організації «Регіональний центр соціальної адаптації», що на вул. Личаківській, 56. Його відкриють за умови зниження температури повітря до -10 градусів, погрітись тут можна буде тільки в робочі дні з 9:00 до 18:00.

Львів’ян також просять повідомляти про факти та місця перебування бездомних людей, які потребують допомоги, за телефонами: 233 14 79 або 233 10 49. Також можна телефонувати на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!