У Львові запрацював сайт Мобільності

3288 0
На ньому розміщуватимуть інформацію, що стосується розробки Плану сталої мобільності, який повинен задати вектор розвитку транспорту у Львові на наступні 10 років.
фото: Львівський портал

фото: Львівський портал

У Львові створили сайт мобільності, який має на меті інформувати мешканців про хід розробки Плану сталої мобільності Львова.

Читайте також: Місто коротких відстаней. Як розробляють План сталої мобільності для Львова

На ньому розміщуватимуть найактуальнішу інформацію, що стосується розробки цього документу, який повинен задати вектор розвитку транспорту у Львові на наступні 10 років.

Також у розділі «статті» збиратимуть інформацію, що пояснюватиме основні найактуальніші принципи, підходи і тенденції до розвитку транспорту у світі. Саме ці підходи використовують при розробці Плану сталої мобільності Львова і повинні стати основою подальшого розвитку Львова на шляху перетворення його на місто з європейською якістю життя.

У розділі «новини» публікуватимуть свіжу інформацію про розвиток Львова у напрямку сталої мобільності та про можливості долучитись до розвитку транспорту міста.

На сайті можна знайти також інші проекти, що передували розробці Плану сталої мобільності, зокрема акції «Велосипедом на роботу», проект «Вулиця для всіх» та «Зелена лінія», Європейський тиждень мобільності, приклади сталої мобільності у європейських містах тощо.

Читайте також: Львів’ян закликають долучитись до опитування про труднощі пересування у Львові

План сталої міської мобільності Львова розробляється в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» від Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ GmbH. До процесу залучені представники КУ «Інститут міста», ЛКП «Інститут просторового розвитку», ЛКП «Львівавтодор», ЛКП «Львівелектротранс», департаменту житлового господарства та інфраструктури, управління транспорту, управління архітектури та урбаністики ЛМР, міжнародні експерти з Швейцарії та Німеччини, експерти з різних галузей, представники громадськості, що зацікавленні у розвитку міста.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!