У Львові запрацював Сімейний інноваційний простір «Як Вдома»

2936 0
В просторі сім’ї зможуть відпочивати, працювати та навчатися.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

У Львові відкрили новий осередок активних та відповідальних сімей – простір «Як Вдома». Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР.

Для учасників простору постійно діятиме коворкінг та ігрова кімната для дітей, батьківський клуб «Невгамовні», спільнота proКохання, консультативний центр, Центр піклування про плідність, Майстерня особистісного розвитку МОРе та курси англійської мови для дітей та дорослих.

«Основна ідея нашого закладу пов’язана з певним баченням нашої сім’ї. Ми дуже уважно ставимося до навчання і вважаємо, що одна з найбільших проблем – це те, що діти вчаться окремо в школі, а батьки не вчаться взагалі. Тобто одне з завдань цього місця – показати сім’ям, що можна вчитися разом», – відзначив засновник простору Дмитро Романенко.

Читайте також: Львівський актор, який був в АТО: як через це пройшла вся сім’я

Найближчі заходи в просторі будуть присвячені формуванню стосунків між хлопцем та дівчиною до одруження і чоловікові та жінці після одруження, методам розпізнавання плідності, техніки грудного вигодовування тощо. Відвідати Сімейний інноваційний простір «Як Вдома» можна щодня за адресою: вул. Зелена, 25.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!