У Львові запрацював центр видачі одягу та взуття для переселенців

16440 0
Вимушено переселені можуть отримати тут все необхідне, а львів’яни – поділитись речами, які не використовують.

Центр видачі одягу та взуття Гуманітарного штабу нині запрацював у Львові. Переселенцям тут надають жіночий, чоловічий, підлітковий, дитячий одяг, а також взуття. Волонтери Центру допомагають підібрати теплі речі та навіть іграшки для діток. Про це повідомила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Центр працює щодня, з 9:00 по 17:00, у приміщенні Львівської медичної академії імені Андрея Крупинського, що на вулиці Дорошенка. 

Читайте також: Куди у Львові нести допомогу для біженців. Локації, потреби

«Шановні львів'яни, якщо у вас є одяг чи взуття, який ви не використовуєте та можете ними поділитися, то прошу вас приносити такі речі у Центр видачі одягу та взуття», – закликала вона. 

Волонтери Центру посортують речі та віддадуть їх усім, хто цього потребує. Також охочі можуть долучитися до роботи Центру як волонтери.

Нагадаємо, що Гуманітарний штаб працює у Львівському палаці мистецтв на вул. Коперника, 17. Він діє цілодобово – приймає і видає допомогу переселенцям та військовим, а також координує роботу волонтерів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!