Які школи Львова охоронятиме Муніципальна варта. Перелік

2210 0
Депутати вибирали школи у віддалених районах, без охорони та відеоспостереження.
Фото: lvivpost.net

Фото: lvivpost.net

Список цих шкіл затвердили на засіданні постійної депутатської  комісії з гуманітарних питань  Львівської міської ради, однак його має схвалити сесія міської ради. Про це повідомляють на сторінці Муніципальної варти у соцмережі «Фейсбук».

У переліку 10 навчальних закладів: СЗШ №97, СЗШ №100, СЗШ №92, СЗШ №27, СЗШ №42, СЗШ №82, СЗШ №13, СЗШ №1, ССЗШ №2 та СЗШ “Світанок”. 
Читайте також: У Львові планують посилити охорону садочків та шкіл уночі

Як вказано у повідомленні, для денної охорони цих закладів з міського бюджету можуть надати 800 тисяч гривень.

«Список формували зі шкіл, які наразі не мають охорони, відеоспостереження та знаходяться у віддалених районах Львова. З вересня охоронятимуть усі навчальні заклади міста», – пояснив депутат Львівської міськради, член гуманітарної комісії Ігор Дякович.

Загалом для безпеки та охорони у школах і дитсадках й встановлюють внутрішні камери відеоспостереження, тривожні кнопки та охоронні сигналізації. Такими охоронними засобами вже облаштували 15 навчальних закладів. Ще у семи їх встановлюють.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!