У Львові пропонують ввести нові дорожні знаки. Візуалізація

9602 0
10 серпня Комісія з питань безпеки дорожнього руху Львівської міськради рекомендувала подати на розгляд до Кабміну варіанти нових дорожніх знаків. Ці знаки мають доповнити вже існуючий в Україні перелік.
фото: road.safe-city.com.ua

фото: road.safe-city.com.ua

Під час розробки Управління транспорту ЛМР орієнтувалося на досвід країн Заходу, зокрема Польщі. Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

Якщо вища влада затвердить доповнений перелік знаків дорожнього руху, то вже скоро на дорогах в Україні можна буде побачити наступне:

1. Знаки, які повідомляють, що рух не стосується того, чи іншого руху транспорту.

2. Додаткові знаки про електромобілі. На думку членів Комісії, це допоможе обалштувати парковки для людей на таких машинах.

3. Новий попереджувальний знак про небезпеку.

4. Знаки окремої смуги для велосипедів.

5. Таблички, які показують, як конкретно має бути припаркований автомобіль.

6. Знаки, які вказують напрямок руху велосипедів.

7. Знак «Місце для розвантаження». Він вказуватиме на місце, де зможе зупинятися фургон на час розвантаження/завантаження продукції.

8. Новий знак для пішохідних переходів, де інтенсивно переходять діти і де працює «жовтий добродій».

9. Знаки зі суміщеним громадським транпортом.

10. Позначки «Веосипедний переїзд» (місця, де велосипедист має перевагу) та «Велосипедно-пішохідний переїзд» (де є одночасно перехід і велодоріжка).

Підготувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!