У Львові запрошують стати Таємним Сантою для дітей, літніх та бездомних людей

1536 0
Для потребуючих можна підготувати подарунок, оплатити різдвяний обід або продуктовий набір.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Громадський рух «Молодь за мир» та Спільнота святого Егідія пропонують стати львівְ’янам стати Таємним Сантою для дітей із дитячих будинків, літніх людей у будинках престарілих та безхатьків. Кожен охочий може підготувати подарунок або оплатити Різдвяний обід для тих, хто потребує, повідомляє «Молодь за мир».

Читайте також: Де у Львові віддати речі для потребуючих

Щоб стати Таємним Сантою, для початку варто зареєструватися у формі. Далі організатори надішлють інформацію про людину, якій можна зробити подарунок, оплатити святковий обід чи продуктовий набір на Різдво.

Читайте також: Як виживає в умовах карантину Оселя, що опікується бідними у Львові

Добру справу можна зробити для бездомних чоловіка чи жінки, бабусі та дідусі з будинків для людей похилого віку, молоді людей з інвалідністю з будинків для осіб похилого віку, дітей з дитячих будинків сімейного типу, з дитячих центрів або прийомних сімей, дітей-біженців або багатодітних ромських сімей.

Читайте також: У Львові створили онлайн-платформу для волонтерів і потребуючих

Подарунок можна надіслати Новою поштою. Під час різдвяних свят організатори все передадуть адресатам.

Читайте також: Перше правило – мовчати про коронавірус. Як переживають карантин бездомні у Львові

«Поки що ми не можемо знати, як виглядатимуть наші різдвяні обіди. Усе залежатиме від карантинних правил, але щось точно буде. Цього року свято потрібне як ніколи», – кажуть організатори.

Зареєструватися можна тут.
 
Нагадаємо, Tvoemisto.tv підготувало перелік організацій, які готові прийняти допомогу від львів’ян.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!