Політична реклама

У Львові запросили на люстрацію керівництво водоканалу

1489 0
Учора активісти ГО «Львівський АвтоМайдан» прибули до МКП «Львівводоканал», щоб запросити директора МКП Вольського Валентина та всю чинну керівну ланку чи ту, яка прийде в майбутньому, на відкриту люстрацію, що відбудеться на народному віче у неділю, о 14:30.

Про це інформує прес-служба ГО "Львівський АвтоМайдан".

Нагадаємо, що першою повинна пройти люстрацію Ірина Сех, нова голова Львівської ОДА.

Під час візиту обговорили питання щодо службових автомобілів, які віднедавна укомплектовані газобалонними установками. За словами працівників Львівського водоканалу ці установки вмонтовані з порушеннями.  Також згадали нещодавну трагедію на вулиці Широкій, внаслідок якої загинув маленький хлопчик.

Заступник директора МКП «Львівводоканал» Дмитро Ванькович запропонував активістам прийти з юристами та спеціалістами в їхню установу, і там на місці, перевірити документи.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!