У Львові запровадили електронні щоденники у всіх школах

2258 0
Львів став першим українським містом, яке запровадило єдину систему для всіх навчальних закладів.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У всіх школах Львівської міської територіальної громади запровадили електронні журнали/щоденники. Відтак, Львів став першим українським містом, яке запровадило єдину систему для всіх навчальних закладів. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: Які зміни чекають на львів'ян з 1 вересня

Електронний щоденник/журнал є мультифункціональним програмним забезпеченням, яке дозволяє не тільки вести оцінки чи облік відвідування школи, а й прикріпляти домашнє завдання вчителям, має ресурс відеочату, де можна проводити уроки онлайн чи спілкуватись.

«Ведення щоденника/журналу буде відбуватись у електронному форматі, а батьки зможуть отримати інформацію, коли їхня дитина отримала оцінку. Система має полегшити комунікацію між дітьми, батьками і вчителями», – повідомила керівниця управління ІТ Олена Гунько.

Нагадаємо, вже сьогодні львівські школярі повернуться за парти. У новому навчальному році у школах Львова вчитимуться 88 970 школярів, з яких близько 2 тисяч – діти-переселенці з інших міст України. Переважна більшість батьків обрали для своїх дітей очну форму навчання, хоча у Львові передбачили опцію створення дистанційних класів у шести школах міста. В «опорних» школах вестимуть офлайн навчання, а поміж тим будуть створені онлайн-класи. Відтак, свої двері 1 вересня відкриють всі школи Львова. 

Про те, як навчатимуться львівські школярі з 1 вересня, чи будуть в учнів нові підручники, чого нового їх навчатимуть під час війни читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!