На правах реклами

У Львові запускають перші в Україні курси з емоційної компетентності для юристів. Як записатись

4002 0
Вже з 10-го грудня Львівський центр медіації запускає ексклюзивний курс «Право на емоції» – перший в Україні курс з емоційної компетентності та невербальної комунікації для юристів. 2 листопада відбулась презентація курсу, на якій розповіли про вплив на юристів емоційних переживань та як зробити цей вплив ефективнішими.

Петро Холявчук, директор Київського Інституту Тренінгу, тренер та співавтор проекту, розповів, що такий проект спрямований на розвиток емоційної компетентності в роботі безпосередньо в суді, під час переговорів та з клієнтами, оскільки негативний емоційний стан знижує ефективність юристів. Крім того, люди, які звертаються до юристів, часто знаходяться в нестабільному емоційному стані, що передається і на юриста безпосередньо.

Петро Холявчук

Під час презентації Петро Холявчук розповів про 4 групи емоційної компетентності: саморегуляція, саморозуміння, емпатія та вплив (побудова стосунків), а також про причини імпульсивної поведінки та як розпізнавати маніпуляції.

Як емоційна компетентність (EQ ) впливає на юристів

Як розповіла Анна Лиско, медіатор, адвокат та співавтор проекту «Право на емоції», EQ  впливає на:

•          процес прийняття рішень, зокрема вирішення проблем та конфліктів;

•          можливість управління стресом;

•          є одним із визначних індикаторів у розвитку людського потенціалу;

•          та зміцнює лідерський потенціал.

Анна Лиско

З іншого боку, вміння керувати своїми емоції допоможе юристам:

•          підвищити персональну / індивідуальну продуктивність у суді, під час переговорів;

•          сприяти розумінню емоцій опонентів, судді;

•          сприяти зміцненню міжособистісних відносин;

•          забезпечити ефективне самозбереження.

Наприкінці презентації присутні поділились враженнями і розповіли, що такий проект дійсно  стане в нагоді для юристів. Світлана Ільницька, практикуючий адвокат, співавтор проекту, розповіла: «Юрист зараз повинен бути швидким і ефективним.  Для цього потрібно вміти керувати своїми емоціями, розуміти емоції клієнтів, боротися з постійними стресами. Для того, щоб вміти саморегулювати свої емоції та уникнути професійного вигоряння, юристу потрібно мати додаткові навички, як це зробити. Тому цей тренінг може бути дуже ефективним для них».

Курс «Право на емоції». Деталі: 

Курс складатиметься з трьох модулів: емоційна компетенція в суді, в переговорах та в роботі з клієнтами. Один модуль розрахований на один день. Під час тренінгів використовуватимуться рольові ігри, дискусії, моделювання проблемних ситуацій із досвіду учасників, відео зворотній зв’язок, аналіз досвіду у форматі «тут-і-зараз», елементи індивідуального тренінгу, демонстрації. Всі модулі проводитимуться в офісі Львівського центру медіації, що на вул. Городоцькій, 8, оф. 5.

Перший модуль «Емоційна компетентність в судовому процесі» заплановано на 10 грудня.

Вартість курсу «Право на емоції»

Один модуль - 2500 грн.

Знижка на третій модуль (за умови проходження перших двох) - 10%

За умови оплати одразу за три модулі - знижка 10% від вартості трьох модулів

Вартість модуля для студентів та партнерських організацій - 2000 грн. Також є можливість корпоративного навчання - ціна договірна.

Щоб записатись на курс, звертайтеся за телефонами: +38093 873 91 33, +38098 809 65 54 або пишіть facebook.com/lvivmediation.

Довідка. Львівський центр медіації – громадська ініціатива, спрямована на поширення культури медіації та надання послуг з медіації. Мета Центру – поширення культури медіації серед суспільства, ґрунтуючись на засадах конфіденційності, доступності, неупередженості та професійності медіатора, оперативності. Проект Львівського центру медіації «Право на емоції» розробили: Світлана Ільницька, адвокат, медіатор, член правління ЛЦМ; Анна Лиско, адвокат, медіатор, директор ЛЦМ; Петро Холявчук, тренер курсу, директор Київського Інституту Тренінгу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!