У Львові для людей з вадами слуху створюють катихетичні відеоролики. Коли і де дивитися

1787 0
Відеонауки будуть виходити щонеділі на YouTube-каналі Tvoemisto.tv.

Центр душпастирства осіб з вадами слуху «Надія», який діє при Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ, запускає серію катихетичних відеороликів для людей з вадами слуху. Щонеділі о 19:00 відеонауки публікуватимуть на YouTube-каналі Tvoemisto.tv.

Особливість таких соціальних роликів з сурдоперекладом в тому, щоб допомогти людям з вадами слуху переглядати та пізнавати Святе Письмо, доступно проходити катихетичні науки католицької церкви.

У центрі зазначають, що у сучасному світі церква шукає можливості бути відкритою для кожного, хто хоче наблизитися до Бога. Так, у кожному відеоуроці отці трактуватимуть про місце та взаємозв'язок святих таїнств у житті християнина.

Уже цієї неділі, 3 липня, можна буде переглянути перший ролик та разом з Митрополитом та Архиєпископом Львівським Ігорем роздумувати про перші кроки до ознайомлення з особою Ісуса Христа.

Наступними з серії будуть науки:

  • Про Таїнство Хрещення. Роздумуємо разом з о. Павлом Дроздяком;
  • Про Таїнство Миропомазання. Роздумуємо разом з о. Миколаєм Фрединою;
  • Про Таїнство Покаяння. Роздумуємо разом з Владикою Володимиром;
  • Про Таїнство Пресвятої Євхаристії. Роздумуємо разом з Ієрмонахом Юстином Бойко;
  • Про Таїнство Подружжя. Роздумуємо разом з о. Орестом Фрединою;
  • Про Таїнство Священства. Роздумуємо разом з Ієрмонахом  Аліпієм Федунь;
  • Про Таїнство Єлеопомазання. Роздумуємо разом з о. Володимиром Мощич.

Фото Твого міста



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!