Політична реклама

У Львові запустять додаткові автобуси в години пік

1287 0
У Львові в ранкові та вечірні години, коли є найбільша завантаженість громадського транспорту, планують запустити експрес-автобуси. Про це у прямому ефірі ток-шоу «Відверта розмова» розповів директор ЛКП АТП -1 Михайло Сидорович.

«Ми зараз пропрацювали гіпотетично як це все можна «розрулити», тільки треба собі це все підвести під вимоги. Якщо ми запустимо в час-пік «експреси», то максимум людей, які їдуть в центр будуть користуватися автобусом, що забирає їх і курсує, не зупиняючись, до кінцевої, тобто в центр. Він їде поза графіком»

Нагадаємо, в середньому, львів’янин очікує на потрібний автобус 10-20 хвилин. Про це свідчать результати громадського оцінювання якості надання послуг у львівських маршрутних таксі, яке пройшло 14 – 18 січня.

Як інформував ZAXID.NET, водіїв Львова зобов’язали не курити і не вмикати музику. Додамо також, не всі перевізники виконують зобов’язання одягнути водіїв у форму.

Нагадаємо, начальник управління Укртрансінспекції у Львівській області Євген Талоха наголошує, що водій на кінцевій зупинці під час перерви в русі має перевірити справність автобуса та при потребі прибрати салон.

Джерело: Zaxid.net

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!