У Львові запустять портал з усіма забудовами

2898 0
Детальні плани територій, зонування та карту забудов міста а також всю документацію незабаром львів’яни зможуть переглядати онлайн. Як розповів Tvoemisto.tv головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, для цього зараз в тестовому режимі вже запускають геопортал.
Фото: www.sambookia.com, forum.lvivport.com

Фото: www.sambookia.com, forum.lvivport.com

За його словами, вже скоро кожен львів’янин зможе відкрити ноутбук  і побачити всі зонування території, карту, шопінг тощо. Бізнесменам, людям, які планують купити житло чи приміщення, ріелторам, буде набагато простіше. Тобто інформація буде максимально відкритою.

Як забудовувати Львів по-європейськи. 4 тези від головного архітектора міста

Як розповів Tvoemisto.tv Юліан Чаплінський, така веб-сторінка вже існує, проте не на назагал, адже ще не наповнена всіма пунктами. Планується, що на такому порталі буде достатньо відкритої інформації щодо всіх забудов в місті.

Читайте також:  Онлайн-мапа забудов у Львові. Де подивитись?

"Наступним кроком перед запуском такого порталу  буде додавання туди детального плану територій. Поступово після цього  департамент розвитку Львівської міської ради буде додавати всі показники, починаючи  від економіки та  соціальних цифр. Тобто всі цифри статистики будуть доступними на цьому геопорталі", - розповів головний архітектор Львова.

Коли львів’яни зможуть повноцінно користуватися геопорталом?

За словами Юліана Чаплінського, київська компанія, яка займалася розробкою цього сайту, обіцяла доробити його до кінця березня. Тобто весною або на початку  літа  вже можна буде повноцінно користуватися геопорталом.

Як інформувало Tvoemisto.tvЛьвів судитиметься через скандальне будівництво. 

Опублікувала Оксана Матійків


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!