У Львові запустили чат-бота про готовність Львова до коронавірусу

1724 0
Чат-бот охоплює 2 категорії: «Важливе про вірус» та «Готовність Львова».
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У соцмережах Львова запрацював львівський чат-бот про коронавірус. Lvivcityhelper bot у Telegram та Facebook відповідатиме на найпопулярніші запитання мешканців, пов’язані з коронавірусом.

Читайте також: Експрес-тести на визначення коронавірусу привезуть до Львова наприкінці тижня

Чат-бот охоплює 2 категорії: «Важливе про вірус» та «Готовність Львова». Перша – розповідає про те, що таке коронавірус, як він передається, хто в групі ризику, як не захворіти тощо. Друга – чи готовий Львів до можливого поширення захворювання на територію міста, що робить міська влада, аби не допустити цього, та де можна отримати більше інформації.

Читайте також: Чим коронавірус відрізняється від грипу. Пояснення ВООЗ

Наразі в Україні виявили одного хворого на коронавірус, який разом із дружиною прилетів із Італії до Чернівців. Нині він перебуває в Чернівецькій інфекційній лікарні. Ще четверо українців хворі поза межами країни: одна дівчина в Італії та троє пасажирів лайнера Diamond Princess у Японії. Двоє пасажирів лайнера вже вилікувалися. 49 українців також перебувають на круїзному лайнері біля берегів Америки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!