10 послуг в одному сервісі. У Львові запустили Е-малятко

2558 0
Львів став шостим містом, яке долучилося до ініцітиви.
ФОТО: MIRROR.CO.UK

ФОТО: MIRROR.CO.UK

У Львові презентували інноваціну послугу Е-малятко, до якої долучилися три пологові будинки міста. Це перший комплексний сервіс в Україні, який об’єднує 10 послуг, пов’язанихі з народженням дитини. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Львів став шостим містом, яке долучилося до ініціативи. Раніше, за словами заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, майже 30 годин доводилось витрачати на те, щоб оформити документи, а це – понад 37 видів документів і понад 11 установ. Тепер оформити документи можна в єдиному сервісі.

Читайте також: Без черг та в зручний час. 7 електронних сервісів, які полегшать львів'янам життя

У комплексі наразі об’єднали 8 послуг, наступні дві очікують у квітні. Її надаватимуть у трьох пологових будинках міста: Міському комунальному клінічному пологовому будинку №1, Львівському обласному клінічному перинатальному центрі та 3-тій міській клінічній лікарні Львова. Єдине, що потрібно – додавати довідку з пологового й паспортні документи.

Додамо, що раніше до ініціативи вже приєдналися Харків, Луцьк, Кривий Ріг, Вінниця та Київ, а найближчим часом послугу запустять ще в 5 містах, серед яких – Дніпрі, Одесі, Запоріжжі, Рівному та Маріуполі.

Нагадаємо, відповідно до рішення уряду, електронний сервіс для отримання адмінпослуг, пов'язаних із народженням дитини, мав запрацювати із січня 2020 року. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!