У Львові запустили мобільний додаток для промоції місцевого виробника

2564 0
З метою поширення інформації про продукцію львівських виробників серед українців, міське управління економіки спільно з управлінням ІТ розробили додаток для Android під назвою «Made in Lviv».
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

Додаток «Made in Lviv» містить контактну інформацію підприємств-виробників продукції різних галузей: адреси, телефони, електронні пошти, веб-сайти, короткий опис про підприємство, а також фото продукції.

Проект реалізовано на мобільній платформі Android. Завантажити додаток можна на офіційному веб-сайті програмного забезпечення для пристроїв на ОС Android – Google Play, за посиланням: https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.nt.madeinlviv. Програма доступна для публічного завантаження і є безкоштовною для усіх користувачів цієї мобільної платформи.

Читайте також: Непопулярні в Україні: які мобільні додатки завантажують українці?

На сьогодні у додатку розміщено інформацію про 116 промислових підприємств Львова, однак база даних постійно оновлюється. Окрім того, надалі планують створити аналогічні додатки й для iOS та Windows Phone.

Задля промоції львівської продукції, а також налагодження взаємовигідних ділових контактів та збільшення обсягів продажу на внутрішньому й зовнішньому ринках, Львівська міська рада запрошує керівників місцевих підприємств-виробників долучитись до проекту, шляхом розміщення інформації про підприємство у додатку.

Читайте також: Зі світу по нитці: українські вчителі збиратимуть кошти на свої проекти в інтернеті

Для цього необхідно надіслати на [email protected] коротку інформацію про підприємство, а саме:

  • Короткий опис про продукцію, яку виготовляють.
  • Діючі контактний номер телефону та електронну пошту.
  • Діючий веб-сайт підприємства (за наявності).
  • Посилання на інтернет-магазин підприємства (за наявності).
  • Одне фото з підприємства, розміром 512*512 або 216*216 (продукція, споруда, на вибір).

Контактна особа: Юлія Філь, тел.: (032)297-59-80; e-mail: [email protected]; пл.Ринок, 1, каб. 531 (відділ економічного розвитку управління економіки ДЕП ЛМР).

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!